Friday, 21 December 2012

dinner lg,,,

Assalamualaikum,,,ha,,nak cite pasal dinner yg baru je aku join,,,dinner Pasukan Askar Wataniah UMT.. buat ala kadar je,tapi bab makan,perghhh,macam2 makanan ada,ada laksa,, ikan bakar,,satay,,kambing golek paling best,,macam2 la ada,,x larat nak makan da,,macam biasa la,,dinner kalau xde persembahan x best,nak dijadikan cerite,,aku terpaksa membuat persembahan,,segan kot,,tp nak wat cammana,,yg paling x sangke sekali aku boley menang persembahan terbaik,huhuhu,, no 1 tu,,dapat la hamper,,thankz jugak kat penyanyi aku tu,,Anis..kiteorang memang selalu perform,,lebih2 lg time dinner la,,ohh,lupe,,geng 5 (G5) jugak ada wat persembahan,,nyanyian,huhu,memang kelaka la,,tp pape pun memang happening gile majlis tu..walau pun ada cacat cela,,tapi kite manusia,x lari dari buat kesilapan,,pape pun aku nak ucapkan ribuan terima kasih atas ahli yang banyak bg kerjasama,,korang the best,,
                                                   
                                                     berselera......

                                       

                                            Penyanyi aku,,, ( baju cokelat)
                                     


                                            G5

Tuesday, 11 December 2012

Hari jadi ayah,,,




assalamualaikum,,,harini 12-12-12 merupakan tarikh yang dinanti nantikan ramai orang,, tapi bagi aku,,tarikh ni adalah bermakna kerana hari ni merupakan hari jadi ayah,,, 1st time sambut harijadi ayah jauh diperantauan,,sedih rasenye,,tapi aku kene kuat,,moge ayah panjang umur dan dimurahkan rezeki,,aminn,, papepun aku doakan agak ayah sehat selalu dan dipermudahkan segala urusan...

12-12-12





assalamualaikum,,, emm ramai yang nantikan tarikh ni,, 12-12-12..knape ek?ada yg cakap kiamat pada tarikh ni,,emmm kite x tau,,hanya allah je yg tahu bile kiamat akan terjadi,, ada yang nantikan saat kelahiran cahayamata pada tarikh ni,,,kerana tarikh tersebut org napak cantik,, semuanya 12,,emmm,,dan ada juga yang nak menikah or melamar pada tarikh ni,,fuhh banyak sungguh perspektif orang terhadap tarikh ni... bagi aku,,its depends of someone,,,tapi bagi aku,, x kisah tarikh ape,,,hidup harus diteruskan macam biasa,,, if we believe only the one,,we can success in the life,,, insyaallah... =)

Sunday, 9 December 2012

Afidote....

Assalamualaikum,,,,perghh,,selesai sedah majlis AFIDOTE (anugerah filem dokumentari terbaik) majlis agak grand,,second time aku kene jd penyampai anugerah,,agak berdebar jugak la,,,tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar...cakap pasal makan,,,makan memang sedapla,, sampai x larat nak bangun,,, sume yang hadir berpakaian bertemakan glamour....semuanya segak2 belako...lepas ni dinner untuk PAW pulak,,adoi,,kene buat persembahan  persembahan ape ek aku nak buat????xpe,,nantikan post aku nanti,,, =)

Thursday, 6 December 2012

G5

Assalamualaikum semua,,,, jumpe lagi kitew...mlm ni pian nak cite2 sikit pasal group G5 ni,,, sebelum tu pian nak bagitau yg pian ni join pasukan askar simpanan sukarela (PAW),,,ok  gini,,group G5 ni ditubuhkan secara x langsung dalam pasukan PAW ni,,kiteowg je yg buat...heheh,,knape panggil G5??? sebab ada lima orang la,,heheh, a.k.a geng 5,,,, dalam group ni ada macam2 watak,,,,nak tau??nanti2 la eh... klo nak kenal sape ahlinye ade dalam gamba dekat tepi tu... kami sume selalu kongsi masaalah sama2,,,kongsi cerita sama2,,bak kata orang kami ni memang akrab...bab awek x kongsi la,heheh,,ok so nak tau pasal ape lg tentang G5 ni?? dalam kata lain,,,pasukan ni x kan ceria tanpa G5 ni....rasanye da x de pape pian nak cakap,,,thankz coz sudi luangkan masa untuk baca post yg merepek ni,,,heheh..ok assalamualaikum... jumpe lg... =)

Wednesday, 5 December 2012

kuchiki hamidah,,, =)

Alhamdulillah,,semuanya sudah kembali pulih.. harap-harap lepas ni x kan jadi macam dulu,,, hope his father can work as usually...=) 

1st entry........ =)



assalamualaikum...hari pertama aku membuat blog...bersifukan Amirul Hamizan...thankz sangat kat beliau...
SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA...