Thursday, 6 December 2012

G5

Assalamualaikum semua,,,, jumpe lagi kitew...mlm ni pian nak cite2 sikit pasal group G5 ni,,, sebelum tu pian nak bagitau yg pian ni join pasukan askar simpanan sukarela (PAW),,,ok  gini,,group G5 ni ditubuhkan secara x langsung dalam pasukan PAW ni,,kiteowg je yg buat...heheh,,knape panggil G5??? sebab ada lima orang la,,heheh, a.k.a geng 5,,,, dalam group ni ada macam2 watak,,,,nak tau??nanti2 la eh... klo nak kenal sape ahlinye ade dalam gamba dekat tepi tu... kami sume selalu kongsi masaalah sama2,,,kongsi cerita sama2,,bak kata orang kami ni memang akrab...bab awek x kongsi la,heheh,,ok so nak tau pasal ape lg tentang G5 ni?? dalam kata lain,,,pasukan ni x kan ceria tanpa G5 ni....rasanye da x de pape pian nak cakap,,,thankz coz sudi luangkan masa untuk baca post yg merepek ni,,,heheh..ok assalamualaikum... jumpe lg... =)

2 comments: