Tuesday, 10 June 2014

ingatan...

Mengingati kematian adalah salah satu cara untuk kita mendekatkan diri dengan Allah...mungkin kita tidak sedar bahawa kematian semakin menghampiri kita..mungkin esok, mungkin lusa, mungkin juga hari ini dan mungkin juga saat ini...tetapi ingatlah,,kematian terjadi untuk menyedarkan seseorang yang masih hidup untuk terus bersyukur kepada Allah...perginya seseorang itu akan memberi satu impak kepada seseorang yang rapat mahupun seseorang yang tiada pertalian darah langsung...jadi sebagai peringatan kepada diri sendiri dan juga rakan2 pembaca sekalian..ingatlah setiap yang hidup pasti akan merasai mati dan bertemu kepada penciptanya,,dan setiap pertemuan pasti adanya perpisahan....sekian untuk coretan kali ini..sekadar untuk renungan bersama...

Friday, 30 May 2014

Final Exam....
Hidup sebagai final year student sudah hampir kepada penamatnya...final exam makin hampir...paper aku start pd 5 Jun 2014 dan last paper pd 20 Jun 2014...x tau kenapa hati rasa lain..mungkin sebab dah nak tamatkan status sebagai final year student yang bakal memegang degree,,,or sebab nak jawab final,,,or sebab nak tinggalkan kawan2 yang banyak memberikan kenangan pahit manis bersama..ermmm,,x tahu la...tapi walau apa pun,,,semua ni harus diteruskan...pandang kedepan...mudah mudahan segala urusan semasa final exam dipermudahkan,,Aminn.....


Thursday, 15 May 2014

Rindu....

hai semua...serious lama x update blog ni...terlupe pasword la katakan,,huhu...so banyak nak cerite,,tp rasanya x cukup sehari menaip,,hehe,,,jd aku akan update ape yang terbaru...ermm skrg ni memang bzi dengan assignment, final year projek lg, filem dokumentari lg,,fuhh penat badan nak mengerjakan semua ni...tapi nak buat macammana kan,,student life memang macam ni..tapi walaupun sibuk dengan semua tu,pada beberapa minggu lalu aku telah menyertai pertunjukkan wardance di pantai Batu Buruk Terengganu.,.untuk post kali ni special sikit...hehe coz aku akan masukkan skali my cover..=)..only suke2 je,,,suara x sedap pun...tapi next post aku akan upload my live performance time dinner PAW ok.....selamat menonton dan menunggu...=)


video