Thursday, 15 May 2014

Rindu....

hai semua...serious lama x update blog ni...terlupe pasword la katakan,,huhu...so banyak nak cerite,,tp rasanya x cukup sehari menaip,,hehe,,,jd aku akan update ape yang terbaru...ermm skrg ni memang bzi dengan assignment, final year projek lg, filem dokumentari lg,,fuhh penat badan nak mengerjakan semua ni...tapi nak buat macammana kan,,student life memang macam ni..tapi walaupun sibuk dengan semua tu,pada beberapa minggu lalu aku telah menyertai pertunjukkan wardance di pantai Batu Buruk Terengganu.,.untuk post kali ni special sikit...hehe coz aku akan masukkan skali my cover..=)..only suke2 je,,,suara x sedap pun...tapi next post aku akan upload my live performance time dinner PAW ok.....selamat menonton dan menunggu...=)


No comments:

Post a Comment